oj

hejsan,
har inte kunnat skriva på ett tag för att datan hemma är typ full med virus och bara stänger av sig själv. men ska fixa så att jag har en data på rummet snart, jag behöver bara en sladd. men på lovet hittils har jag inte gjort mycket, mest tagit det lungt och så. jag fick min mobil i torsdags när jag kom hem ifrån skolan :D, är typ överlycklig.

just nu sitter jag på birka pardise och ja det är väl okej men lite tråkigt eftersom att man har åkt med den hära båten ett fler antal gånger och det är nästan aldrig något nytt. dom som är med är Ronja, Maja, Elin, M&M, Farmor, Mamma och Pappa. sophie skulle typ ha följt med men fick typ inte för sina föräldrar suck. jag delar hytt med ronja och maja,våran hytt ser ut som en katastrof ! det ligger typ kläder överallt och jag har ingen speciell ordning på min saker heller. nu ska vi snart på till 10an och dansa haha, skriver kanske imorgon igen om jag nu hinner.
i love u all §


lunch rast i skolan

hejsan,
är i skolan just nu, vi har lunch rast. idag på hemkunskapen så ska jag och angelika baka tuppkammar (?) ingen jäkla aning om hur man gör, skulle ha provat att baka dom i helgen men "glömde" bort. idag så vet jag inte vad jag ska göra som vanligt, måste i alla fall öva till engelska och matte proven i morgon och på onsdag. önska mig lycka till, jag behöver det !

14-16 mars

hejhej, internet har inte funkat hemma i helgen så har inte kunnat blogga. men i helgen så har jag varit helt slut, har inte gjort så mycket. sova hur länge som helst i morse och efter jag hade ätit frukost så somnade jag igen. menmen igår jobbade jag lite för att kunna ha råd med mobilen som jag vill ha. och jag ska köpa den nu, eller ja har inte bestämt mig vilket färg jag ska ha, brun eller silver ? i love u all

mars 14

är i skolan just nu, vi har lunch rast. till lunch blev det köttfärssås och spaghetti. det har varit god mat hela veckan i skolan, konstigt nog. idag så ska jag nog inte göra något speciellt efter skolan, inte som jag vet iallafall. har inte kunnat skriva för att internet har fackat hemma. mamma och pappa ska iväg och kolla på melodivfestivalen,  genrepet alltså. är hemma själv med mina "underbara" syskon, snälla rädda mig. püss på er.


mars 11

hejsan, ska vara iskolan igen klockan 16:45 så måste gå halv. det är föräldra kväll och vi ska ha som "föreläsningar" för föräldrarna. det kommer inte att gå bra för mig. jag är den som ska berätta vad dom ska göra och jag kommer helt ärligt dö, jag börjar nämligen alltid skratta när jag ska redovisa något speciellt om det sitter personer som stirrar på en som en jävla kamel. måste gå och göra rent mina skor, sophie lurade mig att gå på lera usch.

dagens outfit
vitt tröja från h&m
gstar jeans (96)
svart cardigan från gina


8:57

idag börja vi 9.05 så ska alldeles snart dra hem ifrån. jag vämtar bara på att sophie ska komma. ska kanske jobba idag efter skolan det beror på hur jag ligger till med tyskan. skriver med senare, puss


måndag 17:20

Hejsan !
idag har inget speciellt hänt. Förutom att jag var helt jävla korkad på hemkunskapen ska jag säga. först så råkade jag spilla (?) ut lök på golvet. sen när allt var klart och vi skulle käka så häller jag ut allt mitt vatten på bordet, så otroligt smart. min hkk mapp blev helt blöt + att jag råkade blöta ner några andras mappar också. jag klarade inte svenska omprovet förut så fick en absolut sista chans av min lärare, yay. brevet ska jag lämna in morgon tillsammans med reflektionen. imorgon efter skolan så är det föräldrar kväll, DÖDA MIG ! det är bland det värsta jag vet, inte bara för att det kommer vara fult med föräldrar utan att man måste vara extra länge i skolan.

skrev till en liten sak på headern och vart väldigt nöjd. juste julia&mickis kommentera såå mycket ni vill om hur mycket wannabe jag är er och blablabla, för allvarligt jag bryr mig inte. p.s. vem challa ?

fråga !

ska jag ha som jag hade innan eller leoprad mönstrat ?
har svårt att bestäma mig så hjälp mig (a)
püss

vilken header

Vilken av dom här nedanför ska jag ha ? skriv en kommentar (a)

1.
image104

2.
 image105

3.

image106
4.
image107



5.
image108

6.
image109

7.
image110

8.
image111

lördag kväll

Har inte orkat hitta på något ikväll, har varit så otroligt trött hela helgen. Men jag var med Sophie en liten stund idag, inte alls länge xd. Har iallafall gjort något "nyttigt" idag, gjorde två stycket hemkunskaps läxor. Hatar att göra läxor på helger det blir liksom tråkigt men måste man så har man inget val. Ska kanske åka på kryssning på påsklovet med familjen + att vi tar med en var sin kompis, om vi åker. Det gick inte att bestämma just idag men dom skulle kolla upp lite saker innan med jobbet.

Vad har alla gjort i helgen då ?

lördag 13:05

God morgon
Vaknade ungefär klockan 10 idag, ganska sent för att vara mig. Men igår så var jag helt slut och somnade ganska sent. Mina föräldrar jobbar fram till 16 sa dom så ska kanske hitta på något idag, men vad har jag ingen aning om. Någon som vill göra något så ring (a) ? 

Har fixat en bättre header idag som jag vart nöjd med. Ska inte fixa med designen på ett tag nu.
püss

image96


har ni sett ..

97837-793097837-7929

bilderna på Nicole och hennes bebis ?
jäkla söta bilder tycker jag (a)

allt möjligt

har fixat rätt så mycket med designen nu och det var lite annorlunda som sakt. hittade en tjejs blogg där hon skrev hur man kunde göra och det gick jävligt bra. bara fråga om hennes blogg så får ni den. Om någon kan göra en header till mig så säg till, min är inte speciellt snygg.

jag har hittat en mobil som jag verkligen vill ha men har inte alls pengar till den. mobilen heter w890 och är hur jäkla bra som helst (inte för att jag känner någon som har en men i alla fall). den har 3.2 megapixel kamera och den spelar musik för vilket humör du är på. asså man får välja tex. glad, ledsen m.m. och sen så lägger mobilen upp alla dom låtarna som är på det alternativet du har valt till en spellista, visst är det ballt. men jag har bara 1400 kronor som jag har sparat och mobilen kostar ca. 3700 kronor. ska faktiskt försöka jobba ihop till en så önska mig lycka till !


rulig

(Tagen av: www.kidabouche.blogg.se)
Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv
innehållet i sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
hej e hos ellen själv

Vad gillar folk bäst hos dig?
hihi, vart ska du då ? (;

Vilken raggningsreplik faller du för?
Okej <3

Vad var det första du sa imorse?
Okej jo det är bra :)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Diss :/

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Demonstration lör. 8 mars: bekämpa sexistisk rättspraxis stoppa det sexuella våldet, ager mot högerns kvinnofientliga politik. samling plattan kl. 13 ! 
(haha fråga inte om vad det är för något xd) 

Så vad säger du under förspel?
Jag sitter vid datan :)

Och efteråt?
Jaha :) och nu ?

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
okej ;) jag med

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Va ska du göra ida

och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Du vene ? :p


Gör sen samma sak , fast med skickade meddelande .



Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
hihi puss på dig

Vad gillar folk bäst hos dig?
okej jag sitter på tåget ;)

Vilken raggningsreplik faller du för?
Hihi jag vet x)

Vad var det första du sa imorse?
typ bra sj ? <3

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
du skrev inget

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
haha alltid ! <3

Så vad säger du under förspel?
göra idag då ? (a)

Och efteråt?
vabra (:

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
jaha, kommer inte ihåg xd

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
verkligen

och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
HAHA

fredag 18:45

image91hejhej
idag har jag inte hittils gjort så mycket. jag ronja och gustav åkte till stan för att äta glass pga det fina vädret xd. men iallafall vi gick in på hemköp och köpte ben&jerry's phish (?) och vi hade inga skedar så vi gick runt och kollade på varenda mcdonalds och burger king om dom hade skedar men absolut ingen hade så  att man bara kunde ta. så vi fick köpa en glass på donken och be om tre skedar, lol säger jag bara.

skriver mera ikväll eller imorgon bitti.
i love u all

onsdag

har fixat lite med designen men är inte nöjd med bakgrunden.. men ska fixa det imorgon antar jag.
är hemma idag med, mår inte helt bra ännu heller så ska vila och göra projektet idag hade jag tänkt. är det något jag hatar när man är sjuk så är det att det inte finns något att göra, inte hemma hos mig i alla fall. hade tänkt att kolla på någon extremt lång film men det fanns inga roliga och på tv är det bara tråkiga program tex. capish. hatar sånna program. men ska gå och hitta på något puss på er

musik på bloggen

hur gör man så att man får musik på sin blogg ? om någon vet hur man gör så skriv (a) püss

min nya idol !

Är det bara jag som bara äälskar Björn Gustavsson ? Han är med i parlamentet och just nu kan man se honom på melodifestivalen. Han står för paus underhållningen och jag kan säga att jag kollar varje söndag på youtube för att se vad han gjorde för roligt på lördagen. Jag börjar typ skratta ihjäl mig varje gång. Asså han är bara 21 !! Alla andra komiker är ju nästan 40+ det är helt sjukt. Min favorit med Björn Gustavsson är ett parlamentet klipp (tips från coachen).

sjuk

gick till skolan idag. var med på hela matten lektionen men kände direkt att jag inte var helt frisk ännu. jag pratade med anna och sa att jag verkligen inte mådde bra så jag fick gå hem. det var riktigt kallt ute, jag var på väg att döö. men jag har kollat om jag har feber men jag vet inte hur varm (?) man måste vara för att det ska vara feber så.. jag har ingen aning. vi har en inlämning i morgon som jag inte kommer att hinna klart med men ska försöka så gått det går. mamma sa att jag kanske skulle vara hemma imorgon också bara för att bli 100% frisk.
skriver mera senare, kram §

akut hjälp !

hejhej
jag undrar om någon kanske vet hur man gör fall om man vill att headern ska gå ihop men bakgrunden, om ni fattar. så att det inte blir något mellanrum vid headern liksom. om någon vet så kommentera det hära inläggen.
/ S

OPPS

håller på att fixa designen och det fackar totalt så det kanske kommer att se helt miffat ut ett litet tag.

puss


dagens låt

The fray - look after you
url;  http://mickees.diinoweb.com/files/07  The Fray - Look After You.mp3

If I don't say this now I will surely break,
As I'm leaving the one I want to take.
Forgive the urgency but hurry up and wait.
My heart has started to separate.

Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.

There now, steady love, so few come and don't go.
Will you won't you, be the one I'll always know?
When I'm losing my control, the city spins around.
You're the only one who knows, you slow it down.

Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.
And I'll look after you.

"If ever there was a doubt,"
My love she leans into me.
"This most assuredly counts."
She says most assuredly.

Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.
After you.
Oh, oh,
Be my baby.
Oohh...

It's always have and never hold.
You've begun to feel like home.
What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.

Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.

helgen

nu är det en ny veckan och jag är sjuk. igår så fick jag extremt ont i huvudet och i halsen (hostade som en kamel). så idag har jag fortfarande ont i huvudet. ingen aning om jag har feber eller inte, hoppas inte. men jag har inte skrivit på ett litet tag nu men ska bättra mig. men ska berätta om min helg. i fredags så öppnade mina föräldrar deras nya butik. & dom jobbade hela dagen, tror att pappa kom hem vid tolv. men på dagen så städade jag hehe, fick betalt av mamma (a). i lördags så jobbade jag från 9-19.30. ungefär tio timmar. man kan säga att jag var helt slut när jag kom hem och det var typ i lördags pappa smittade mig men sin förkyldning jippi ! så i söndags låg jag nästa bara i sängen.

idag eller imorgon ska jag färga håret igen. det vart jue inte så jätte bra förut när jag gjorde det helt själv. det ska såklart bli brunt som det redan är men använder en annan färg den här gången, tror att det var Viva's eller något liknande. puss på er alla. peace out ! §


RSS 2.0