hemma igen

hejhej kom hem ifrån rhodos i söndags.
på rhodos har det varit mellan 35-40 grader varje dag och inte ens ett moln på himlen. vi åkte en dag till turkiet (marmaris, tror jag att det hette) det tog bara en timme med båt. i turkiet var det 46-50 grader :o, vi var på väg och dö. mamma berättade i morse att det hade varit jordbävning på rhodos, och vi vart tydligen med om förskalvet ? fattar nada menmen.

Ronja kom hem ifrån thailand igår, hon var inte så brun som jag trodde att hon skulle vara efter tre veckor. hon hade handlat fett mycket :p jag fick typ ett halsband och sen så skulle vi dela på massor av saker. juste hon fyllde 16 igår också, så vi hade gäster hemma men hon gick typ och la sig vid 20 eller något sånt, klockan är 5 timmar framåt i thailand.

puss <3

rhodos i morgon

go' kväll,
imorgon så drar jag till rhodos i en vecka. ska gå upp klockan 4 om inte tidigare. kommer inte att kunna skriva ifrån rhodos men kommer väl att skriva något när jag kommer hem eller så. måste fixa det sista nu, puss <3


kort inlägg

håller på att packa sakerna jag ska ha med mig till rhodos.
skriver antagligen mer ikväll.
peace out

3/7

hejhej,
fick låna elins data lite idag så tänkte bara skriva lite.
igår så var jag hos frisören i två timmar, jag skulle färga håret men innan jag kunde färga så skulle dom ha i rödpigment så att det inte skulle bli grönt eller något sånt. mitt hår var nästan grönt innan jag färgade så jag vart tyå överlycklig att det var borta. det är typ fett dyrt att färga håret hos frisör (för mig kostade det 850 spänn).

på söndag så åker jag till rhodos i en vecka. det ska bli så skönt att inte vara i sverige på en vecka, fast det ska bli bra väder här då men vem bryr sig (a).
måste kila nu, puwss

RSS 2.0