bilder

här är lite bilder;

 

bild: 1. jag 2. jag. 3. min nya väska. 4. solned gången i ramsdal. 5. jag & ronja, norrköping 07. 6. sophie på birka, rikitgt gammal bild.7. gbg 07. 8. gbg 07.

onsdag-torsdag

igår kväll så var jag med ronja och hennes kompisar (mickis&jossan.. issa sov inte över) vi lagade mat själva och så spelade vi spel, med andra ord och med vilda gester. asså jag lovar er dom två spelen är så jävla roliga. men i alla fall när vi var ute i hobbyrummet så drev vi med simme, jag, ronja & mickis tog över jossans mobil och skrev typ helt sickade saker, haha det var så jävla kul. vi kollade också på en film som jag tror hette "den perfekta mannen" med duff och någon som var ful. men när vi hade kollat klart på fimen så var klockan ungefär 2 så vi skulle försöka sova men ingen somna utan ja alla var typ helt speedade, allvarligt asså. klockan var kanske halv 4 eller något sånt när vi somna. & nu sitter jag här med världens morron frilla xd.

idag så ska jag vara med dilvin. hon ska typ sova här. det ska bli fett kul. det var typ jäätte länge sen jag träffade henne det var typ inte snö ute då tror jag.. men vi ska hyra film och så.  hon och jag kommer att sova i hobbyrummet. vi får typ inte ens sova inne för att mamma och pappa ska typ upp hur jävla tidigt som helst i morrn. asså när jag säger tidigt så menar jag typ.. 4 elr 5 ?! jag skulle helt enkelt inte klara en hel dag om jag gick upp så tidigt.

har enu inte hunnit med att göra några läxor alls ! det ser inte bra ut just nu. tänkte kanske göra någon innan dolly kommer. även fast jag ska duscha, städa i HR och mitt rum.
ska kila, ciao

tisdag

just nu väntar jag på att sofia ska äta klart. idag har hon och jag varit i skärholmen. jag har handlat upp alla mina pengar. köpte en ny väska som jag lägger upp bild på senare idag eller om det blir imorgon. har frågat mamma om jag får färga håret hos en frisör för mitt hår ser helt miffat ut. vi hörs senare püss

måndag

hejhej
idag har jag bara tagit det lugnt och så har jag färgat mitt hår. det vart inte så jätte bra, missade lite ställen så har som några blonda slingor typ. men det funkar. ska färga en gång till om ett litet tag så att det blir bättre. ikväll så ska hela min familj gå på bio och käka på oleary's tillsammans. vilken film vi ska se är inte bestämt, alla vill se olika filmer. jag vill se jumper och jag tror att mina föräldrar också vill det men min lilla syster vill typ inte. ronja har jag ingen aning om vilken film hon vill se. men vi brukar komma överens efter ett tag. måste gå och sminka mig nu, ciao §

idag


 

image74idag har jag varit med sofia och fixat om lite på mitt rum. det var bra med den nya byrån förresten. men den var extremt tung att bära ner för trappan och sen ut till släppet. sofia och jag har idag inte gjort så mycket, vi spelade spel med min lilla syster och hennes kompis sen så åkte min familij till min mormor och morfar för att äta så vi lagade mat själva och nu har vi typ nyligen ätit klart . nu ska vi ha ett extremt seriöst snack xd. skriver mera imorgon, püss. bilden är gammal.

är med fia

sofia och jag håller just nu på att laga mat hemma hos mig. det blir lövbiff med klyftpotatis. så otroligt komplicerat att laga hehe. men måste kila nu bye

<3

har fixat lite med designen nu  och är typ nöjd det är bara lite små saker som jag inte 100 procent nöjd med.
puss pårej

23/2

image70idag så åkte jag med min familj till heron city för att vi skulle bowla tsm men det var ungefär en timmes väntetid så vi gick omkring och kollade runt i alla så otroligt roliga butiker som finns på där (ironi). men vi var inte där så länge. vi åkte till någon leksaks affär och köpte lite nya spel eftersom att vi skulle ha en "familje" kväll. asså mina föräldrar kommer att öppna en till butik och då kommer dom att få jobba extremt mycket ända fram till midsommar tror dom. på lovet så ska jag bara vara hemma och vara med kompisar. dilvin och jag ska hitta på något under någon dag i alla fall vet inte vad. sofia och jag skulle typ åka till skärholmen och kolla på väskor någon dag. min vita väska från Wilmas håller på att bli svart, har haft den sen i somras liksom så.. det är dags att köpa en ny.  sophie är i dalarna med sin familj i tills på lördag.

dagen outfit: svart tunika med siden band från gina tricot, ganska så mörk blåa jeans från miss sexty. lägger upp bilder i morgon (a)

skolan

har lunch rast just nu. men ska leta prao med sofia efter skolan. måste gå, puss §


Jumper


är det någon mer än jag som ska se den här på bio ? (a)

torsdag 21/2

i dag efter skolan så åkte jag och://sophei.blogg.se sophie till globen och gick omkring ett tag. jag köpte inte något speciellt bara en ny svamp(?) till brunkrämen och ett läppglans. måste snåla lite på min pengar om jag ska klara mig på lovet och så. men efter vi hade varit i globen så åkte vi till fryshuset med tvärbanan. vi skulle fika men det gjorde vi inte utan jag köpte en trocadero. men sen när jag var klar med den så gick vi till skejtdelen men vi gick aldrig in (vi pallad typ inte). så vi stod utan för och skämde ut oss på helt sjuka sätt. sophie typ ramlade nästan av något som jag inte minns vad det heter och så sjöng vi och det var någon gubbe och kärring som gick förbi och glode som fan hihi, det va kul. ska gå och kolla på hon som spelar Addisons i greys anatomy 's nya serie på 4 an. hann inte se den förra veckan av någon anledning så tänkte kolla idag istället. den serien verkade bra när hon var på besök i L.A. på något avsnitt så ska se hur det blir. men ska skriva imorgon efter skolan. puss på er §


22/2

idag så skulle vi kolla klart på en film i skolan, eller jag var sjuk i måndags när dom började kolla på den. men i alla fall ingen fick på filmen på smartboarden. haha jag sa världens bästa sak "hej jag heter sophie och jag går i trädgårdsstadsskolan och alla lärare här är otekniska !" fyfan vad det passade in på det ögonblicket. men helt ärligt den anna (min lärare) fattar ingenting och dvd:er, datorer m.m. hon sa att hon inte ens hade något sånt hemma hos henne, jag bah ha ha ha. hon tror typ att hon lever på hmm jag vet inte 1910 kanske ? jag tror att hon började böla i dag. det var typ någon som sa någon som droger och stuff från filmen vi såg och guud jag var på väg att dö.

efter skolan idag var jag med sophie. vi gjorde inte så mycket, med det så menar jag kolla på tv. hon nästan somnade i min säng haha. det var fett kul för jag ringde henne och hon var på väg att dö.
måste gå och göra hemkunskapen nu eller något sånt.
ciao §


19:11

tänkte hinna göra något nyttig / viktigt innan gossip girl börjar 20:00.
dagens avsnitt verkar otroligt bra.

image64

Lindsay Lohan Recreates Marilyn Monroes Last Nude Shoot

image59



19/2

idag ska jag till skolan. villade ganska mycket igår och gjorde en labrapport och afrika projektet. så det är inte så mycket kvar på min att göra lista. imorgon har vi engelska i skolan och jag ska redovisa nord irland. jag kommer så vägra att redovisa inför hela klassen, har typ scen skräck antar jag. och så fort man säger att man inte vill så kommer alltid något om att i gymmnasiet så kommer du inte att ha något val blablabla, men hallå jag går i åttan inte nian ?! visst det är bra och öva men jag får typ panik så fort jag står framför en stor folksamling. jag kommer ihåg hur det var när man jag skulle tävla i karate då kollade verkligen alla på en och började jag slavarva så att jag skulle bli klar mycket mycket fortare.

idag efter skolan tänkte jag kanske göra alla läxor som inte är klara och verkligen göra läxorna. annars så slutar det 90 % av alla gånger fram för datan hehe. om jag hinner så ska jag kanske färga håret men det beror mest på. och om kanske någon kan hjälpa mig, jag verkligen suger att färga håret på mig själv (a)
hittade en bild på mig ifrån sommarlovet, usch vad man såg ut !
image58

11:16

har fixat lite med headern nu men är inte nöjd på långa vägar. det är otroligt svårt att fixa en bra header. är det någon som kanske har lust att göra en åt mig ? (a)

18/2

är helt sjukt trött idag. det är därför jag inte gick till skolan. mamma vart lite sur för jag kan vara hemma lite då och då i bara en dag och det är inte "passande" enligt henne, aja. min lilla syster är också hemma ifrån skolan idag och vi tänker snart gå och kolla på någon film. min mamma kommer hem tidigare idag för att elin är sjuk. får typ inte färga håret idag för mamma så jag antar att det blir lite senare i veckan men det spelar inte så stor roll för mig. i går efter middagen gick jag hem till sofia. mickis var där så jag var med dom och vi gick typ ut. vi gjorde inte så mycket vi pratade mest och ringde till några och sålde aktier på siljas (elr om det var birka ?) afronblads hörna till flera stycket, fyfan vad roligt det var dom som vi ringde till fick i alla fall damp och la på. mamma hämtade mig när hon hade jobbat klart och det var vi typ 20.30. orkade inte vara ute så mycket längre igår för det var typ hur jävla kallt som helst och jag var trött. när jag kom hem så städade jag mitt rum lite och sen la jag mig och kollade på tv, somnade ungefär tolv. inte så bra tid att somna men kunde verkligen inte sova igår.

har jäätte mycket läxor att göra som jag kanske redan har sakt. alla hemkunskaps läxor som jag inte har gjort. två labrapporter, ett helt projekt och så måste jag öva till svenska provet som jag ska göra om i vecka , antar att det blir på fredag. vi har en vikarie i svenska som heter Sven, han är döjobbig. har faktiskt aldrig haft en så jobbig och töntig lärare på en och samma gång förut.. om man inte räknar anna. haha.

kalla mig elak om ni vill men jag ljög till angelika om hemkunskapsläxan, haha. fan vad elakt av mig xd. vaddå hon kommer att hata mig. jag hoppas att hon verkligen inte läser min blogg :S.
puss

image49

17/2

hejsan
idag har jag varit med sofia. vi köpte världens mest äckligaste lunch på pressbyrån, det var lasange usch. vid typ halv fem så tänkte jag på vilken färga jag ska ha på mitt hår och jag kom fram till att jag vill ha brunt. så sofia och jag åker till willys i tumba och köpte hårfärg. aja mer än så gjorde jag inte idag, puss <3

-

jag tror att designen fuckar totalt. ska fixa det senare <3

16/2

ska sova hos m&m i natt.. buhu. inte av egen vilja.
smsa mig om ni har mitt nummer (a) skriver mera imorgon
puss


snabbt inlägg

är hemma hos sofia och hjälper henne med att göra en blogg, men råkade kryssa ner fel hehe. vi skulle öva till matte provet i morgon men hitills har vi inte gjort ett piss. vi har i stället bakat kladdkaka och kollat på film, vi gick ut en lite stund men man frös som fan så vi gick in igen. ska typ bli hämtad av papi eller mami snart. sofia och jag ska kanske göra något lite senare det beror på om jag får.

recept på kladdkaka: 3 dl socker, 3 ägg (vispas fluffigt"), 2,5 dl mjöl, 4 msk kakao, 1 dl smält smör, pytte lite salt. ugnen ska stå på 175 grader och kakan ska vara inne i typ 20 min.
puss och kram

alla hjärtans dag

idag var det kärlekslunch i skolan. inget spc bara att det är godare mat och efterrätt. just det lärarna serverade.
ska alldeles snart gå till bussen för att åka till sofia. hinner inte skriva mer just nu sorry.
see you later <3

outfit
blåa mjukisbyxor
tröja från mq

duktigt paris

image48

dagens

Dagens sovmorgon: 6.30
Dagens humör: halv glad och trött
Dagens borde:  plugga som fan
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: miss sixty jeans, trädgårdsstadsskols tröja
Dagens planer: läxor, kanske huddinge
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens längtan: finns ingen
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste:  skolan
Dagens person: öhm, venne
Dagens irritation: vikarien sven
Dagens låt:  low

13/2

idag slutade vi ungefär halv fyra. det typ våran senaste dag. jag var typ as hungrig idag när jag kom hem, åt nästan ingenting i skolan. det var något riktigt äckligt, vårrullar och typ kokos pytt ? elr ? aja.
vi fick ett nytt projekt idag som handlar om alkohol och droger, det verkar inte speciellt kul. vi har nästan aldrig haft någor roligt projekt. jag och lina redovisade vårat ord på tyskan idag (müssen=måste) och det gick väl ganska bra.
jag tycker inte alls att det är roligt att prata inför en grupp.
ikväll börjar en ny säsong av greys, kan knappt vänta (a) är det någon som ska kolla imorgon på  addisons nya serie på 4:an ? jag ska i alla fall, den verkade grymt bra när hon var på besök där under ett avsnitt och greys.
måste göra alla läxor som jag fortfarande inte har gjort.. opps.
puss

image47
(Kate Walsh)


9/2

vi ska snart åka och jag hittar verkligen inga kläder. men tror att det kommer bli jeans i alla fall. papi sa att vi inte skulle vara borta allt för länge som låter bra efter som jag är typ hur jävla trött som helst. kollade på film till typ tre och vaknade vid nio av att jag hade glömt att dra ner rullgardinen (elr vad det heter)
aja måste fortsätta att leta efter kläder.
/ sophie


ärligt

brandalarmet gick för typ 10 minuter sen (om inte mer) och det låter fortfarande.
det är typ iskallt inne nu och man blir tokig av att det låter som in i helvete, hehe.
ciao §

Colbie Caillat - Battle

You thought we'd be fine
All these years gone by
Now you're asking me to listen
Well then tell me 'bout everything
No lies, we're losing time

Cause this is a battle
And its the final last call
It was a trial
You made a mistake we know
Why aren't you sorry,
Why aren't you sorry, why
This can be better
You should be happy, try

You've got them on your side
They won't change their minds
Now its over and i'm feeling like i missed out on everything
I just hope it's worth the fight

Cause this is a battle
And its the final last call (why you'd have to let it go)
It was a trial
You made a mistake we know (can't you see you've hurt me so )
Why aren't you sorry,
Why aren't you sorry, why
Things can be better
You could be happy, try

Cause this a battle and its a final last call
It was a trial
You made a mistake, we know (can't you see you've hurt me so)
Why aren't you sorry
Why aren't you sorry, why
This can be better
We can be happy, try

This is a battle
this is a battle

Its a final last call

This is a battle
This is a battle

And its a final last call
This is a battle and its a final last call...

(den är faktiskt riktigt bra)

hatar rubriker xd

hejsan allesammans.
idag var jag jue hemma som ni kanske redan vet men jag är inte sjuk. sofia kom hem till mej efter skolan idag och vi pratade lite om praoplats och hon hjälpte mig att färga mitt hår. det vart ovanligt bra faktiskt. hade tänkt att gå hem till sofia men fick inte det eftersom jag var hemma idag men vi kollade på 40 days and 40 nights. den är så jävla skön, vi garavde oavbrutet. jag typ spillde ner mig själv med coca cola (a) duktigt va ?
 ska hem till henne imorgon innan jag ska till min farbror som fyller år. det blir nog inte världens roligaste helg men vem bryr sig. juste kan någon rädda mig från att behöva sova hos min mormor och morfar nästa helg ?
det skulle uppskattas.
/ S

8/2

vaknade 7.20 av att mamma ringde och undrade om jag skulle till skolan idag. jag sa att jag inte orkade, det menas med att jag var för trött att kunna tänka. men har sitter jag nu och har nyss druckit lite smoothie. jag tog slut

på all yoghurt så kan inte göra någon mer smoothie förs pappa kommer hem vid 14 om inte mamma kommer hem tidigare ofc. jag och fia ringde runt efter prao plats igår och skulle idag åka till alla dom ställena som vi hade ringt till men vet inte om jag får efter som jag är "sjuk". jag pratade med dolly på pea idag och dom hade studiedag , vi har aldrig studiedagar vi har växtverk istället. lite orättvist.

min dag kommer inte att bli så intressant förutom att jag ska snart gå och kolla på film, vilken har jag ingen aning om. det är aldrig något bra på teve den har tiden på dan så jag bara bläddrar i mellan varje kanal och hoppas på att något intressant ska komma upp (a). senare ikväll kanske så ska jag färga håret jags skiter i om jag får det eller inte för min utväxt ser hämsk ut.

image43

outfit:
pyjamas byxor
stor t-shirt
cardigan


6/2

äntligen är designen klar för den här gången. jag har så otroligt svårt att bestämma mig hur jag ska ha det. hade tänkt att ha helt annorlunda förut menmen.

kom nyligen hem från ikea, var där med mami, papi och elin. vi kollade runt lite men sen så hittade jag lite saker till mitt rum. gjorde jue om mitt rum för ett litet tag sen så det saknades lite saker fortfarande. hittade ett par gadiner och en byrå. så nu är allt som ska bytas ut nästan borta. pappa hinner typ inte sätta upp min byrå på några dagar men how cares ?  efter skolan idag åkte jag upp och jobbade lite, vi hade växtverk. växtverk menas med att vi slutar efter lunch, det brukar vara en gång i månaden. just nu är jag grymt trött. sover hur dåligt som helst nu, vet inte varför heller. ååh på lördag ska jag bort med min fucking familj, jag kommer att döö ! helt ärligt det är typ 95% av gångerna vi är borta hos någon som man har typ hur jävla boring som helst. så smsa mig om ni har mitt nummer på lördag, det skulle uppskattas. papi har i alla fall lovar att det inte ska bli för sent, tänker inte presic stanna hur länge som helst hos någon (vet inte ens vart vi ska, ååh det här är fantastiskt! ) måste kila nu, puss på skinkan (sophie skrev det till mig, lite udda ? xd)

outfit idag:
cardigan från gina tricot
marinblå tröja från gina tricot
vitt linne från h&m
gråa mjuckisbrallor
hade på mig på ikea:
samma tröja/or + 96 jeans.

liwsta

Senaste person som..

Sov i din säng:
  jag
Du pratade med: pappa
Du gick på bio med: dolly kanske ?
Du gick på stan med: ronja
Skällde på dig: venne

Senaste
Låt du hörde:
low med t-pain ft flo-rida
Film du såg: shes all that
Mat du åt: äpple
Kram: pappa kanske xd
Känslan: förvirrad
Ilska: idag
Glädje: idag
Dröm: minns inte
Boken du läste: blå ögd (någon skit bok som vi fick av skolan, boring)
Personen du träffade: elin
Personen du pratade i telefon med: minns inte
Personen du fick sms av: saad
Gången du åt en 7-eleven korv:  euw, har inte ätit deras korvar
Gången du var utomhus: för 10 min sen
Gången du sov: haha, imorse
Saken du köpte: haha byrå

Allmänt
Ska bli skoj:
helgen
Ska inte bli skoj:  vet ej
Sparar till: ingenting
Önskar jag var bättre på: matte/no/so
Dagens dryck: hemma gjord smoothie
Tre band/artister: ingen aning (a)
Vad har du gjort idag: skola/jobb
Var det kul? lite
Brukar du svära mycket? sorligt nog
Hur tidigt stiger du upp? mellan 6-7
Är det bra eller dåligt? extremt dåligt
Vad ska du göra ikväll? vet inte, vad är det på tv ?
Hur många timmar sover du per natt?  olika från dag till dag
Vad är det för veckodag? onsdag
Är du uppväxt i stan eller på landet? förorten
Har du utländska föräldrar? nej
Vad lyssnar du på för musik nu? ingen
Öl eller Vin? Vin smakar skit så öl.
Vad längtar du till: hemligt (:
Vem hatar du: en person


5/2

inga läxor vart gjorda, pallade helt enkelt inte. menjag bakade världens mest misslyckande kladdkaka ofc. jag tror att ronja och gurra börjar undra om det är det enda jag kan baka. hinner inte färga håret idag, suck.
är det bara jag som har fastnat för gossip girl på kanal 5 ? jag kommer att följa den serien iallafall. ska hinna duscha håret innan det börjar. puss

image40

design

ska ändra texten men vet inte riktigt hur man gör men ska lösa det på något sätt.

semladagen

idag är det semladagen. jag tycker inte om semlor så mycket äter kanske en varje år, ibland två. jag antar att vi kommer få skolans äckliga semlor idag, om man inte gillar semlor annars så hatar man skolans. idag är det läxor som gäller. ligger efter med två so projekt som måste in och så ska jag öva till ett svenska prov som jag inte ens vet om jag kommer ha eftersom min lärare ramlade och verkligen bröt foten i fredags. jag ska också färga håret idag så.. önska mig lycka till jag kommer garanterat se ut som ett miffo om jag inte får hjälp av typ ronja eller ja någon annan. måste kila börjar typ nu hehe.

outfit:
tröja från h&m
jeans från ingen aning
skor från skopunkten
väska från wilmas
lite boring outfit i know

bilder

har inte lagt upp bilder  på ett tag så här har ni lite nyare bilder.
    

bild nr 1. det är jag & sophie i strängnäs 2. iidjut at pa 3. sophei 4. strängnäs typ 5. s & s

hinner aldrig skriva

hinner nästan aldrig skriva längre. det blir bara längre och längre imellan inläggen men ska försöka skriva mera. måste dra sry, kram §

RSS 2.0